Logo

Συνελήφθη 35χρονος για διαρρήξεις οχημάτων στην Αττική



 
 

Ένας 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στη Βορειανατολική Αττική.

Ο κακοποιός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, για κλοπή που είχε γίνει λίγο νωρίτερα από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 35χρονος, με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, παραβίασε το αυτοκίνητο και μπήκε σε αυτό. Όμως έγινε αντιληπτός από περίοικους και συνελήφθη αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ, ένας παρεμβολέας κεντρικού κλειδώματος (immobilizer) και ένα ζευγάρι γάντια.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ρολόι, ένας φακός φωτογραφικής μηχανής και τρία ζευγάρια γυαλιά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, μαζί με έναν 28χρονο συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαπράξει επιπλέον πέντε διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στις περιοχές του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά