Logo

Σπείρα με ένα κιλό κοκαϊνης στα χέρια της Αστυνομίας στην Πάτρα [φωτο]



 
 

Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας είναι τρεις ναρκέμποροι που θα διακινούσαν ένα κιλό κοκαϊνης.

Ένα 24ωρο μετά την εξάρθρωση σπείρας που που θα διακινούσε ένα κιλό ηρωίνη σε γειτονιές και καταυλισμούς της Αχαΐας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα μέλη και τον "εγκέφαλο" και δεύτερης σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά.

Οι αξιωματούχοι της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν εδώ και πέντε μήνες για να φτάσουν χθες, Παρασκευή, στα ίχνη της σπείρας στην Αθήνα και την Αχαΐα, συλλαμβάνοντας δύο αλλοδαπούς ηλικίας 42 και 35 ετών και έναν 70χρονο Έλληνα.

Ο 42χρονος αλλοδαπός, είχε αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση, ενώ ο 35χρονος αλλοδαπός και ο 70χρονος ημεδαπός ήταν επιφορτισμένοι με την μεταφορά, απόκρυψη και διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν χθες, Παρασκευή, όταν ο 42χρονος αρχηγός πήγε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην Αθήνα και προμηθεύτηκε από τον 70χρονο ποσότητα κοκαΐνης.

Κατά την επιστροφή του στην Αχαΐα, στο ύψος του Αλισού, οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Όμως δεν σταμάτησε και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ έριξε στο οδόστρωμα μια συσκευασία.

Μετά από καταδίωξη ο δράστης συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την συσκευασία που περιείχε ένα κιλό και 100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 17.110 ευρώ, 7 κινητά τηλέφωνα και 3 οχήματα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δείτε φωτογραφία με τα ευρήματα που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά