Logo

Μπαράζ ελέγχων σε Διαβατά και Θεσσαλονίκη - 78 συλλήψεις



 
 

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε περιοχές της Θεσσαλονίκης όπου παρουσιάζονται αυξημένα κρούσματα διακίνησης ναρκωτικών αλλά και μεταναστών χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, χθες, Παρασκευή, από τις 2 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, σε  δρόμους γύρω από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και το σταθμό Διαλογής Θεσσαλονίκης, την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Π.Σ. Αναγνωστοπούλου και στην ευρύτερη περιοχή Διαβατών.
Ελέγχθησαν συνολικά 137 αλλοδαποί, από τους οποίους συνελήφθησαν πάνω από τους μισούς, οι 73, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.

Επιχείρηση και στη Ροτόντα

Την ίδια ώρα άλλο κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποιούσε για ακόμα μια φορά, επιχείρηση στη Ροτόντα και σε χώρους δίπλα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, όπου συνελήφθησαν πέντε άτομα που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ένας από τους συλληφθέντες, 29χρονος αλλοδαπός, στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν σε τακτική βάση, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά