Logo

"Στα πράσα" 31 άτομα στη Θεσσαλονίκη για κλοπές και ναρκωτικά μέσα σε ένα 24ωρο



 
 

Μέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονικης συνέλαβαν 31 άτομα για κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών αλλά και σε βάρος τους διωκτικά έγγραφα.

Οι δέκα συλλήψεις που αφορούν αυτόφωρες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, έγιναν χθες, Τρίτη, στο πλαίσιο  των πεζών και εποχούμενων περιπολιών αστυνομικών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μπήκε σε μονοκατοικία στην περιοχή των Διαβατών, ιδιοκτησίας 40χρονης. παραβιάζοντας την εξωτερική καγκελόπορτα και την κύρια είσοδο. Όμως έγινε αντιληπτός από γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας που τον συνέλαβαν πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι.

Σε δεύτερο περιστατικό ένας 37χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο από την τσάντα γυναικας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όταν το κατάλαβε η γυναίκα, τον καταδίωξαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν.

Συνελήφθησαν 21 για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Εξάλλου, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Από αυτούς οι 11 συνελήφθησαν για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης το απόγευμα της Τρίτης, στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης 66χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Βουλγαρίας, για παραχάραξη νομισμάτων και για πλαστογραφία διοικητικών εγγράφων και κυκλοφορία τους.

Τέλος, αστυνομικοί συνέλαβαν δέκα άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», διότι στην κατοχή του βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 33,3 γραμμαρίων καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή αρχές Ιουλίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-11-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά