Logo

Ρόδος: Άγριο φονικό με θύμα 43χρονο επιχειρηματία - Οπλοστάσιο το σπίτι του δράστη [φωτο]



 
 

Συγκλονίζει την κοινωνία της Ρόδου ένα έγριο φονικό με θύμα 43χρονο επιχειρηματία. Ως δράστης συνελήφθη ένας 46χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είχε κλείσει ραντεβού με τον 36χρονο  τον οποίο και σκότωσε μετά από συμπλοκή.

Δράστης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν μετά από αναζήτηση πολλών ωρών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο κατοίκου - επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα σε αυτό νεκρός.

Πρόκειται για Ι. Μ του Β.  κάτοικο της περιοχής και γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος είναι ηλικίας 43 ετών.  Ο φερόμενος ως δράστης του φονικού είναι ο Σ. Σ. του Φ. 46 ετών και κατάγεται απο τον Έμπωνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Έμπωνα, προχθές, Τετάρτη, σε δασική περιοχή (κοντά στο κτήμα του θύματος)  ανάμεσα σε Σιάννα - Κρητηνία. Η συνάντηση ήταν μοιραία καθώς κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει με κυνηγητική καραμπίνα και να τον σκοτώσει επιτόπου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύτης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές. Οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του δράστη, μετά από μαρτυρία της συζύγου του θύματος, η οποία τους ενημέρωσε για το μοιραίο ραντεβού που έκλεισε ο σύζυγός της με τον 43χρονο. Στελέχη του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνέλαβαν τον 43χρονο τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Αυτή την ώρα, έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, διενεργούν ανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ενήμερη από την πρώτη στιγμή είναι και η εισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου.

Εξεταζόμενος ο 46χρονος δράστης περίγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο της ανθρωποκτονίας.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία του χώρου, μαζί με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Οπλοστάσιο στο σπίτι του δράστη

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

    2 κυνηγετικά όπλα, χωρίς αδεία κατοχής
    πτυσσόμενη ράβδος (γκλόπ)
    2 αστεράκια (τύπου νίτζα)
    τσεκούρι με ξύλινη λαβή μήκους 41 εκατοστά
    ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη σ’ αυτή μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστά
    43 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων

Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης, βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε και δυο κινητά τηλέφωνα που άνηκαν στο θύμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 46χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου επιχειρηματία

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά