Logo

Συνελήφθησαν 16 οπαδοί για τα επεισόδια στου Ζωγράφου [φωτο]



 
 

Συνολικά 16 άτομα συνελήφθησαν μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στου Ζωγράφου.

Ο αγώνας βόλεϊ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων, ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ολυμπιακό, ήταν μόνο η αφορμή.

Οι περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν μεταβεί στην περιοχή του Ζωγράφου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, συγκεντρώθηκαν μέσα στην Πανεπιστημιούπολης και από εκεί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας διάφορα αντικείμενα, κινήθηκαν προς πάρκο, κοντά στο οποίο στεγάζονται γραφεία συνδέσμου του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα έξω από το σύνδεσμο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι πήγαν στο πάρκο για να συμπλακούν με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής πραγματοποιήθηκαν εκατέρωθεν ρίψεις φωτοβολίδων χειρός και ευθείας βολής, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, πετρών και χρησιμοποιήθηκαν στειλιάρια, σίδερα, μαχαίρια καθώς και άλλα αντικείμενα.

Από την επέμβαση των αστυνομικών συνελήφθησαν 16 άτομα καθώς και πολλά από τα πολεμοφόδια που βρέθηκαν στο πάρκο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Δείτε φωτογραφίες από τα πολεμοφόδια που βρήκαν οι αστυνομικοί μετά τη συμπλοκή των οπαδών στο πάρκο της Πανεπιστημιούπολης

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά