Logo

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί διακινητές μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη [φωτο]



 
 

Συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, σε Έβρο και Ροδόπη 4 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι μετέφεραν παράνομα μετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σε μπλόκα αστυνομικών στον Έβρο και στη Ροδόπη συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές ηλικίας 45, 32, 21 και 21 ετών, καθώς μετέφεραν σε τρεις περιπτώσεις συνολικά 16 μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, στην Επαρχιακή Οδό Δαδιάς – Γιαννούλη, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν χθες το πρωί τον 21χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος συνεργός του που μετέφερε έξι μετανάστες παράνομα στην ενδοχώρα.

Την ίδια ώρα στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να μεταφέρει έξι μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι όπως προέκυψε προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, με αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον διακινητή να οδηγεί αυτοκίνητο, ενώ σε κοντινή απόσταση παρακείμενης οδού, εντόπισαν τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους όπως προέκυψε, ο 21χρονος είχε αποβιβάσει λίγο πριν τον έλεγχο.

Τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των μεταναστών, κατασχέθηκαν, όπως και τα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων οι οποίοι οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δείτε τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους μετανάστες

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά