Logo

Απάτη με επιδοτήσεις: 31χρονη πήρε 100.000 ευρώ για νομιμοποίηση στάβλου!



 
 

Θύμα απάτης έπεσε μια 66χρονη κτηνοτρόφος από την Φθιώτιδα η οποία αναγκάστηκε να δώσει το συνολικό χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ σε μια 31χρονη για να νομιμοποιήσει στάβλο και να πάρει σχετική επιδότηση.

Η 31χρονη είχε προθυμοποιηθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της παθούσας, όπως η νομιμοποίηση στάβλου ιδιοκτησίας της και η είσπραξη σχετικών επιδοτήσεων, έναντι χρηματικού ποσού.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία όταν συνειδητοποίησε ότι η 31χρονη την κορόιδευε επί τρία χρόνια, αν και είχε λάβει τμηματικά το συνολικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Η απατεώνας συνελήφθη μετά από ραντεβού σε συνεννόηση της παθούσας με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών.

Συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και σε προκαθορισμένη συνάντησή που είχε η 66χρονη με την 31χρονη το πρωί της Τετάρτης στα ΚΤΕΛ της Λιοσίων στην Αθήνα, της παρέδωσε το χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά την παράδοση των χρημάτων, αστυνομικοί τη συνέλαβαν. Στην κατοχή της βρέθηκαν ένας φάκελος που περιείχε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Για την υπόθεση κατηγορούνται ως συνεργοί της, οι γονείς της 59 και 47 ετών καθώς και η γιαγιά της 65 χρονών που μεσολάβησε και έφερε σε επαφή την εγγονή της με την παθούσα.

Σε βάρος της 31χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και σε συναυτουργία.

Η 31χρονη που έχει καταγωγή από την Λοκρίδα, παραδέχθηκε την πράξη της και την απέδωσε σε οικονομική ανάγκη που είχε.

Με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να συμπληρωθεί η δικογραφία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2019 από directNEWS.gr 

 


Τελευταία Αστυνομικά