Logo

Αμφιλοχία: Στο Νοσοκομείο ανήλικοι που μέθυσαν - Τρεις συλλήψεις



 
 

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου κατέληξαν δύο ανήλικοι που μεθυσαν στην Αμφιλοχία. Οι διωκτικές αρχές που ενημερώθηκαν για τα δύο περιστατικά, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών,  που λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας συνέλαβαν δύο άνδρες, ηλικίας 26 ετών και 40 ετών, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος, αντίστοιχα και επέτρεψαν σε δύο ανήλικους να καταναλώσουν οινοπνευματώδη ποτά. 

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής και σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια σε συνδυασμό με τη νομοθεσία περί προστασίας των ανηλίκων.

Οι ανήλικοι που περιήλθαν σε μέθη, διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν τις διωκτικές αρχές. 

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του τοπικού Α.Τ. , ο πατέρας του ενός εκ των ανηλίκων, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ αναζητείται και ο κηδεμόνας του έτερου ανηλίκου που περιήλθε σε μέθη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά