Logo

Σπείρα έκλεβε με τη μέθοδο της απασχόλησης - Εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές



 
 

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι εμπλέκονται σε 15 κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι δράστες συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη 17/12 στη Νέα Μάκρη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι από τον περασμένο Απρίλιο, είχαν συστήσει συμμορία και κινούμενοι με αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους.

Περίμεναν τα ανυποψίαστα θύματα τους είτε όταν έφταναν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα τους, είτε ενώ εργάζονταν σε καταστήματα.

Με το πρόσχημα ότι υπήρχε κάποιο εμπόδιο ή αδέσποτο σκυλί στο μπροστά λάστιχο, οι οδηγοί έβγαιναν από τα οχήματα. Τότε ενώ ο ένας δράστης μιλούσε με το ανυποψίαστο θύμα, συνεργοί του αφαιρούσαν από το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή του πορτ παγκάζ τσάντες, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στις περιπτώσεις όπου τα θύματα ήταν εργαζόμενοι σε κατάστημα, οι δράστες τους απασχολούσαν ενώ οι συνεργοί τους αφαιρούσαν χρήματα και κινητά.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 15 περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την Αστυνομία κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς.

Ο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά