Logo

Συνελήφθη σεσημασμένος διαρρήκτης - 20 διαρρήξεις σε αποθήκες και σπίτια



 
 

Ένας σεσημασμένος διαρρήκτης συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα 16/12 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της ομάδα Ζ.

Πρόκειται για ένα 38χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει μέσα σε βαλίτσα ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων την προέλευση δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και για τον λόγο αυτό οδηγήθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας και στη συνέχεια στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη μέρα είχε διαρρήξει αποθήκη διαμερίσματος στην περιοχή της Γλυφάδας, αφαιρώντας από το εσωτερικό της αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Εξάλλου, διαπιστώθηκε πως ο συλληφθείς μαζί με 36χρονο ομοεθνή του είχαν ταυτοποιηθεί ως οι δράστες διαρρήξεων σε διαμερίσματα, καταστήματα και αποθήκες πολυκατοικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και αναζητούνταν.

Από την έρευνα των αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εξιχνιάσθηκαν από τις αρχές του χρόνου ε20 περιπτώσεις κλοπών εκ των οποίων 17 σε αποθήκες, δύο σε σπίτια και μία σε κατάστημα.

Ας σημειωθεί πως ο συλληφθείς και ο συγκατηγορούμενος του που διαφεύγει τη σύλληψη, είχαν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά