Logo

Συνελήφθη 16χρονος για 19 κλοπές και ληστείες



 
 

Ένας 16χρονος και ένας 27χρονος συνελήφθησαν από την Αστυνομία για 19 κλοπές και ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η δράση τους τερματίστηκε την περασμένη Παρασκευή όταν μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, λίγη ώρα μετά από κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρηματικό ποσό από κατάστημα pet shop στο Καματερό.

Ακολούθησε περαιτέρω έρευνα αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώνοντας πως οι δράστες, κινούμενοι με αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, πραγματοποιούσαν κλοπές κυρίως πρατήρια υγρών καυσίμων.

Με τη μέθοδο της απασχόλησης των υπαλλήλων, τους αποσπούσε την προσοχή ο ένας δράστης και αφαιρούσε χρηματικά ποσά ο συνεργός του.

Όπως διαπιστώθηκε, από τον περασμένο Μάρτιο, έχουν διαπράξει μία ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και 18 κλοπές, εκ των οποίων 16 σε πρατήρια υγρών καυσίμων και δύο σε καταστήματα.

Ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων, τους παρέπεμψε τον 16χρονο και το συνεργό του, σε Ανακριτή Ανηλίκων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά