Logo

Συνελήφθη 35χρονος φυγόποινος για πολυετείς καθείρξεις



 
 

Σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων που περιλαμβάνουν πολυετείς καθείρξεις, είχε σε βάρος του ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Εναντίον του 35χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες και άλλα αδικήματα και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν την περασμένη εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, εναντίον του εκρεμμούν οι ακόλουθες καταδικαστικές αποφάσεις:

  • Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 34 ετών και 6 μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
  • Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για το αδίκημα της οπλοφορίας
  • Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για το αδίκημα της ληστείας
  • Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για το αδίκημα της ληστείας
  • Διάταξη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με την οποία διατάσσεται η ανάκληση απόλυσης και η έκτιση υπολοίπου ποινής κάθειρξης 5 ετών, που του επιβλήθηκε με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια θα οδηγηθεί σε φυλακή για να εκτίσει τις ποινές καθείρξεως που του έχουν επιβληθεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά