Logo

Δολοφονία στα Πετράλωνα: Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα του καθ' ομολογία δράστη



 
 

Στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων έχουν εστιάσει τις έρευνές τους αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που ασχολούνται με την εξιχνίαση του άγριου φονικού στα Πετράλωνα, με θύμα έναν 52χρονο, τον οποίο σκότωσε  ο 21χρονος βαφτισιμιός του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρούν το πτώμα του 52χρονου στο ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων, ωστόσο, οι έρευνές τους, που συνεχίζονται,  έως τώρα έχουν αποβεί άκαρπες. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο τα απορρίμματα γίνεται επιχωμάτωση αμέσως. 

Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος, οι οποίοι, ενώ κάθε μέρα συναντούσαν τον 52χρονο στο καφενείο της γειτονιάς, τις τελευταίες ημέρες είχαν χάσει τα ίχνη του. 

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 21χρονου, ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, εκείνος ομολόγησε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τα μέλη του. 

Στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία καταθέτοντας ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι  «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο η μητέρα όσο και  ο γιος έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 21χρονος συνελήφθη και αύριο Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Τι υποστηρίζει ο δράστης 

Ο 21χρονος ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δολοφόνησε τον 52χρονο επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

«Την  ξελοκοπούσε, ήθελα εδώ και καιρό να τον σκοτώσω», φέρεται να ισχυρίστηκε. Διευκρίνισε, μάλιστα, πως πήρε το μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά με μαχαιριές. Στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια. 

Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσαν κάμερες που βρίσκονται στο σημείο. Από το βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο 21χρονος να ρίχνει σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα Παρασκευής. 

Οι αστυνομικοί εκτός από το πτώμα του 52χρονου αναζητούν και το όπλο του εγκλήματος, δηλαδή το μαχαίρι με το οποίο ο νεαρός άνδρας σκότωσε το θύμα. Ωστόσο, ο ίδιος ο21χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να βρουν το μαχαίρι. ...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά