Logo

Σύλληψη "μαϊμού" αστυνομικού που ζητούσε λεφτά για δήθεν τροχαίο



 
 

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στο Χαϊδάρι, ένας 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος εμφανίστηκε ως αστυνομικός σε μια γυναίκα για να της αφαιρέσει χρήματα για δήθεν εμπλοκή συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα.

Η τηλεφωνική απάτη είναι γνωστή κυρίως σε ηλικιωμένους. Όμως ο θρασύτατος 45χρονος προσπάθησε να εξαπατήσει μια 36χρονη.

Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γυναίκα. Της συστήθηκε ως αστυνομικός, ενημερώνοντάς την για δήθεν εμπλοκή συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου κοριτσιού

Ο "αστυνομικός" απαίτησε το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ, προκειμένου οι γονείς του ανήλικου να μην κάνουν καταγγελία.

Η 36χρονη που κατάλαβε ότι πρόκειται για απάτη, συμφώνησε να παραδώσει τα χρήματα σε προκαθορισμένο σημείο. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο ο απατεώνας, η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη την περασμένη Τρίτη τη στιγμή που παραλάμβανε τσάντα με χρηματικό ποσό, κάτω από κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Χαϊδαρίου που είχε τοποθετήσει η γυναίκα υπό την καθοδήγηση των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο συνεργούς του, ενώ εξετάζουν την εμπλοκή του σε παρόμοιες τηλεφωνικές απάτες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά