Logo

Κομοτηνή: Συνελήφθη 21χρονος για 13 διαρρήξεις μέσα σε ένα βράδυ [φωτο]



 
 

Σωρεία διαρρήξεων καταστημάτων με τη μέθοδο της εισβολής με όχημα, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε περιοχές της Ροδόπης.

Κατά τη διάρκεια της νύκτας σημειώθηκαν διαρρήξεις σε συνολικά 13 καταστήματα στην Κομοτηνή και γειτονικούς οικισμούς.

Η μέθοδος ήταν η ίδια. Ο ένας ή περισσότεροι δράστες χρησιμοποίησαν όχημα για να σπάσουν την πρόσοψη των κααστημάτων και για να εισβάλουν.

Καθ' όλο τη διάρκεια της ημέρας οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους για να εντοπίσουν τον ένα ή περισσότερους δράστες των διαρρήξεων.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 21χρονο, ενώ ταυτοποιήθηκε 30χρονος συνεργός του ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 13 περιπτώσεις διαρρήξεων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το ενδεχόμενο συμμετοχή των δραστών και σε άλλες ομοειδείς περιπτώσεις.

Κατά τις 13 διαρρήξεις αφαίρεσαν τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα βενζινοκίνητο εργαλείο, πακέτα τσιγάρων, τρόφιμα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον αύλειο χώρο οι τρεις αφαιρεθέντες φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα πακέτα τσιγάρων και τα τρόφιμα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός φορητός υπολογιστής, τρία ηλεκτρικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο, μία μπαταρία αυτοκινήτου και ένας φακός.

Το αυτοκίνητο με το οποίο εισέβαλαν στα καταστήματα, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί, και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Δείτε φωτογραφίες από τις διαρρήξεις καταστημάτων

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά