Logo

Θεσσαλονίκη: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε θερμοκήπιο κάνναβης [βίντεο+φωτο]



 
 

Θερμοκήπιο για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, είχε διαμορφώσει στο σπίτι του ένας 58χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του το πρωί της Παρασκευής, μετά τη σύλληψη 50χρονου που είχε προμηθευτεί χασίς από τον 58χρονο ...καλλιεργητή.

Στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18,6 γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 58χρονου και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 17,8 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του "παραγωγού" κάνναβης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Όπως διαπιστώθηκε, σε τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους χώρους του σπιτιού του, καλλιεργούσε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την μέθοδο της υδροπονίας 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρου.

Επίσης, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  •     Ποσότητες αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 3 κιλών και 655 γραμμαρίων,
  •     Ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 874 γραμμαρίων,
  •     Το χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ και
  •     Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 58χρονος, καθώς και ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης κ.α.).

Δείτε τα κατασχεθέντα κατά την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του 58χρονου "καλλιεργητή" κάνναβης

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Δείτε βίντεο από την έφοδο των αστυνομικών στην υδροπονική εγκατάσταση που είχε διαμορφώσει ο 58χρονος μέσα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11/01/20 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά