Logo

Θάσος: Συνελήφθη 50χρονος για το βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του [βίντεο]



 
 

Ένας 50χρονος και η σύντροφός του συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού με θύμα την ανήλικη κόρη της δεύτερης. Η υπόθεση, που σοκάρει και διερευνάται από τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές της Καβάλας,  εκτυλίχθηκε στο ορεινό χωριό Θεολόγος της Θάσου.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε μέσα στις γιορτές, όταν το θύμα, μία 14χρονη μαθήτρια, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για τον εφιάλτη που βίωνε τα δύο τελευταία χρόνια στον πατέρα της, ο ποίος ζει στην Ξάνθη. 

Ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι η κόρη του βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και την πίεσε να του πει τι της συνέβαινε. Το κορίτσι κλαίγοντας αποκάλυψε ότι τα έτη 2017 και 2018, ενώ ήταν 12 ετών και 13 χρονών, αντίστοιχα, είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 50χρονου και μάλιστα με την ανοχή της μητέρας της! 

Μετά από όσα άκουσε ο πατέρας πήγε μαζί με το παιδί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, στον οποίο η ανήλικη επανέλαβε τα όσα είχαν συμβεί. 

Ο εισαγγελικός λειτουργός ενήργησε ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, τα οποία εκτελέστηκαν το πρωί της Παρασκευής μετά από επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας στο χωρίο Θεολόγος της Θάσου.

Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες με βάση την ασκηθείσα ποινική δίωξη κατηγορούνται κατά περίπτωση  για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της συνέργειας σε αυτές τις πράξεις και αναμένεται την Δευτέρα να απολογηθούν στον ανακριτή. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά