Logo

Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις για ναρκωτικά



 
 

"Σαφάρι" ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν αστυνομικοί το προηγούμενο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, συλλαμβάνοντας συνολικά 11 άτομα.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της πλατείας του Αγίου Γεωργίου, στην Τούμπα και στο Δενδροπόταμο.

Ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες, περιλαμβάνονται δύο Έλληνες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 11,7 γραμμαρίων.

Επίσης, από μοτοσικλετιστές της ομάδας "Ζ" συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος απέκρυψε δέματα χασίς μέσα σε στόρι εγκαταλελειμμένου καταστήματος. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 μικροδέματα κάνναβης βάρους 27,3 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων, διακινητές που κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη, πέταξαν τέσσερα δέματα κάνναβης βάρους 45,79 γραμμαρίων τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά