Logo

Σύλληψη διαρρηκτών στη Γλυφάδα και το Κορωπί



 
 

Δύο διαρρήκτες που είχαν ...ρημάξει σπίτια και καταστήματα στη Γλυφάδα και του Κορωπίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Στο Ελληνικό συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός για τρεις κλοπές από οικίες στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 16/1 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς λίγο νωρίτερα επιχείρησε να εισέλθει σε σπίτι στην περιοχή της Γλυφάδας. Όμως έγινε αντιληπτός από γείτονα ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία.

Από την προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας, προέκυψε ότι μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, εντόπιζαν οικίες στη περιοχή της Άνω Γλυφάδας και μετά από αναρρίχηση, εισέρχονταν από τις μπαλκονόπορτες, στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα και τιμαλφή.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.

Η έρευνα συνεχίζεται για την τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για τον εντοπισμό και σύλληψη των συνεργών του.

Η δεύτερη σύλληψη διαρρήκτη έγινε στο Κορωπί.

Πρόκειται για 39χρονο Έλληνα ο οποίος συμμετείχε σε επτά διαρρήξεις σε καταστήματα και κλοπή μίας μοτοσυκλέτας.

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, την στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει από κατάστημα το οποίο είχε διαρρήξει αφαιρώντας χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορωπίου, προέκυψε ότι ο 39χρονος, από τον περασμένο Αύγουστο προέβαινε συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές καταστημάτων, στην περιοχή του Κορωπίου, αφαιρώντας χρηματικά ποσά.

Οι δύο διαρρήκτες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-1-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά