Logo

Σέρρες: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές μεταναστών - Τους μετέφεραν με πολυτελή αυτοκίνητα [φωτο]



 
 

Με τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα μετέφεραν μετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, τρεις διακινητές που συνελήφθησαν στις Σέρρες.

Οι τρεις αλλοδαποί διακινητές ηλικίας 47, 46 και 40 ετών, συνελήφθησαν στην πόλη των Σερρών το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα με τα  οποία έκαναν τις παράνομες μεταφορές μεταναστών.

Λίγο νωρίτερα, οι συλληφθέντες είχαν αποβιβάσει σε περιοχή του Δήμου Βόλβης συνολικά εννέα αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως διαπίστωσανοι αστυνομικοί, δρούσαν από κοινού ως ομάδα. Ελάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης. Χρησιμοποιούσαν ένα εκ των κατασχεμένα αυτοκίνητα ως προπομπό, για να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων. Επίσης, τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας στα οχήματα της διακίνησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.

Δείτε τα πολυτελή αυτοκίνητα της σπείρας που διακινούσε μετανάστες

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά