Logo

Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις σε πεζές και εποχούμενες περιπολίες



 
 

Φέρνουν αποτελέσματα οι πεζές και εποχούμενες περιπολίες αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, προχωρώντας σε 11 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις οκτώ ατόμων, αποτρέποντας κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επίσης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής τρεις αλλοδαπούς μετά από καταγγελία ότι είχαν εισέλθει παράνομα σε ακατοίκητη μονοκατοικία στην περιοχή του Πανοράματος. Οι αστυνομικοι τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την ώρα της διάρρηξης.  Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος συσκευών, κινητών τηλεφώνων και αντικειμένων, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Επίσης, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες είχαν διαρρήξει σε προγενέστερο χρόνο τρία οχήματα και αφαίρεσαν μία τσάντα στις περιοχές της Πυλαίας, του Πανοράματος και στο κέντρο της πόλης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά