Logo

Κως: Για αποπλάνηση ανηλίκου κατηγορείται 56χρονος



 
 

Την κοινωνία τις Κω και τις δικαστικές αρχές απασχολεί τις τελευταίες ημέρες μία  σοβαρή υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, που καταγγέλθηκε από τη μητέρα ενός 14χρονου. 

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Τμήμα Ασφαλείας Κω κατηγορούμενος είναι ένας 56χρονος κάτοικος του νησιού, ο οποίος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός αγοριού ηλικίας 14 ετών!

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από τις αρχές, όταν η μητέρα του αγοριού μετέβη στις 22 Ιανουαρίου 2020 στην αστυνομία και προέβη σε καταγγελία σε βάρος του 56χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανήλικο αγόρι φέρεται να γνωρίστηκε μέσω κοινού γνωστού, με τον 56χρονο πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ το αδίκημα της αποπλάνησης, που αφορά ασελγείς πράξεις,  φέρεται να διαπράχθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

Στο πλαισιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Κω διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του 56χρονου από όπου κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο αλλά και οι σκληροί δίσκοι υπολογιστών που είχε στην κατοχή του. Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν  θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξέταση.

Όπως σημειώνει το rodiaki.gr, ο  56χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά