Logo

Ανατροπή στην υπόθεση του δάσκαλου στο Χορτιάτη - Ψευδής η καταγγελία του για ληστεία και ξυλοδαρμό



 
 

Ψευδής αποδείχτηκε η καταγγελία δασκάλου δημοτικού σχολείου στο Χορτιάτη για ληστεία μετά ξυλοδαρμού, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο δάσκαλος, ο οποίος είναι και υποδιευθυντής στο δημοτικό, κατήγγειλε ότι στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης  και ενώ βρισκόταν εντός του σχολείου, δύο άτομα του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν, αφαιρώντας από πάνω του 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Τον υποδιευθυντή του σχολείου βρήκε τραυματισμένο στις 07:00 το πρωί της Τρίτης γυναίκα εργαζόμενη στο σχολείο, η οποία ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το  ποσό των 1.000 ευρώ, που όπως ισχυρίστηκε ο δάσκαλος του αφαίρεσαν με τη βία οι δύο άγνωστοι, προοριζόταν για δράση του σχολείου. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές της έκτης δημοτικού για να πάνε 3ήμερη στην Αθήνα.

Όπως μτεαδίδει το voria.gr, σε βάρος του δάσκαλου σχηματίστηκε δικογραφία για την ψευδή καταγγελία και παράλληλα διατάχθηκε από τη Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά