Logo

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε πλοία στην Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα



 
 

Με τη βοήθεια αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών, λιμενικοί συνέλαβαν την Πέμπτη δύο επιβάτες ακτοπλοϊκών πλοίων στην Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα.

Ένας 52χρονος Έλληνας συνελήφθη μετά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου στο νέο λιμάνι της Κέρκυρας.

Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε να κατέχει μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού, μικτού βάρους δύο γραμμαρίων, καθώς και διάφορα κανναβικοειδή προϊόντα.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν:

Ένα γυάλινο βάζο που περιείχε12 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης,
24 γυάλινα βάζα που περιείχαν συνολικά 1.715 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης καθώς και
Ένα χάρτινο κυτίο που περιείχε 94 γραμμάρια φύλλων κάνναβης.

Δείτε τα ευρήματα στο σπίτι του 52χρονου

Στην Ηγουμενίτσα λιμενικοί συνέλαβαν έναν 39χρονο αλλοδαπό και σε αυτήν την περίπτωση με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του λιμένα Ηγουμενίτσας, στο αυτοκίνητο του πριν την επιβίβαση σε φέρυ μπόουτ, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν οπίου, κρυμμένη μέσα στο σασί του αυτοκινήτου, στο μπροστινό δεξιό και αριστερό μέρος του οχήματος, συσκευασμένη μέσα σε 26 πακέτα,, συνολικού μικτού βάρους δέκα κιλών και 220 γραμμαρίων.
Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα καθώς και η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, η οποία πρόκειται να αποσταλεί στην Χημική Υπηρεσία Ιωαννίνων.
Δείτε τι βρέθηκε στην κατοχή του 39χρονου

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά