Logo

Συλλήψεις για βιασμούς, ξυλοδαρμούς και ληστείες σε βάρος ιερόδουλων



 
 

Δύο επικίνδυνοι κακοποιοί που βίασαν, χτύπησαν άγρια και λήστεψαν τρεις εκδιδόμενες γυναίκες, είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Πρόκεται για δύο Βούλγαρους σεσημασμένους κακοποιούς οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Τρίτη, για την αρπαγή, βιασμό, ληστεία και ξυλοδαρμό τριών αλλοδαπών γυναικών.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, το τελευταίο 15νθήμερο παραβίαζαν πρώην επαγγελματικούς χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν σε περιοχές της Αθήνας, όπου έκλειναν ραντεβού με εκδιδόμενες γυναίκες.

Όταν οι γυναίκες πήγαιναν στους χώρους, οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν με ιδιαίτερη βαναυσότητα, με κλωτσιές, μπουνιές αλλά και χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, όπως λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια.

Μάλιστα σε μία περίπτωση η γυναίκα υπέστη κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, εκδορές και μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό των γυναικών και όντας ανήμπορες να αντιδράσουν, τις βίαζαν. Στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ έπαιρναν και τις κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους όπου πήγαιναν και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ό,τι πολύτιμο αντικείμενο έβρισκαν.

Σε μία περίπτωση αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες έκαναν ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, έχοντας εξαναγκάσει με τη βία τη μία γυναίκα να τους αποκαλύψει τους κωδικούς των καρτών.

Και δεν έφτανε αυτό. Τηλεφωνούσαν σε φιλικά πρόσωπα των εκδιδόμενων γυναικών και απαιτούσαν χρήματα για την απελευθέρωσή τους. Στη μία από τις τρεις απαγωγές των γυναικών, κατάφεραν να πάρουν λύτρα 1.000 ευρώ.

Όταν ικανοποιούσαν τα σαδιστικά τους ένστικτα, εγκατέλειπαν τα θύματά τους αβοήθητα και δεμένα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματική δικογραφία για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν. Ο ένας έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές. Ο δεύτερος είχε συλληφθεί παλιότερα για διακίνηση μεταναστών και για ναρκωτικά και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά