Logo

Καρτέλ κοκαΐνης στον Αστακό: Στην Αθήνα συνελήφθη ο Έλληνας καταζητούμενος



 
 

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισε και συνέλαβε στην Αθήνα τον Έλληνα καταζητούμενο στην υπόθεση του κυκλώματος που μετέφερε κοκαΐνη με ιστιοφόρο σκάφος από την Καραϊβική στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. . 

Πρόκειται, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, για  τον Έλληνα στενό συνεργάτη του αρχηγού του κυκλώματος το οποίο εξαρθρώθηκε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης. στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και στην Αττική, σε Καλλιθέα, Ίλιον, Παγκράτι και Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, είχαν συλληφθεί οκτώ άτομα, τέσσερις Αλβανοί, δύο Μαροκινοί, ένας Ολλανδός και μία γυναίκα με καταγωγή από τη Μολδαβία.

Παράλληλα, είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί μέσα σε σπίτι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας ποσότητα  ενός τόνου και 181 κιλών κοκαϊνης 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, Έλληνας στενός συνεργάτης του αρχηγού κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά με ιστιοφόρο σκάφος από την Καραϊβική στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. 

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο, τρία πιστόλια, ένα καλάσνικοφ και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο Έλληνας συλληφθείς ως μέλος του κυκλώματος  οδηγήθηκε στην  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου ανακρίνεται. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά