Logo

Σεσημασμένοι οι ληστές της ηλικιωμένης στην Εύβοια



 
 

Σεσημασμένοι αποδείχθηκαν οι δύο ληστές που είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Κύμης, λίγες ώρες μετά τη ληστεία σε βάρος 80χρονης στις Κονίστρες.

Οι δύο ληστές ηλικίας 34 και 37 ετών είχαν εισβάλει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι της ηλικιωμένης, την οποία ακινητοποίησαν και λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού.

Μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών, συνελήφθησαν ενώ στα σπίτια τους είχαν βρεθεί μαχαίρια, διαρρηκτικά εργαλεία και χρήματα.

Ακολούθησε περαιτέρω έρευνα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι δύο κακοποιοί είχαν εμπλακεί σε ακόμα μία ληστεία και τρεις κλοπές οι οποίες διαπράχθηκαν από 9-12-2019 έως και 15-2-2020, στα Διρρεύματα Ευβοίας.
Πιο αναλυτικά, εξιχνιάσθηκαν μία ληστεία και δύο κλοπές από σπίτια και μία κλοπή από αυτοκίνητο. Η λεία τους ήταν 1.480 ευρώ, δύο κυνηγετικά όπλα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα των παθόντων.

Μάλιστα κατά τη διαφυγή τους σε μία από τις κλοπές σπιτιών, αφαίρεσαν και ένα αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκίδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη τους

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά