Logo

Δύο συλλήψεις για 12 κλοπές και διαρρήξεις στην Κόρινθο



 
 

Δύο νεαροί διαρρήκτες που έβαζαν στόχο σπίτια, αυτοκίνητα και μηχανάκια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην Κόρινθο.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 26χρονο που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Βέλο Κορινθίας καθώς συμμετείχαν σε εννέα κλοπές και τρεις απόπειρες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη τους μετά την τελευταία κλοπή που έκαναν στις 19 Φεβρουαρίου στο Βέλο Κορινθίας, αφαιρώντας τσάντα γυναίκας η οποία περιείχε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με 25χρονο συνεργό τους κατά το τελευταίο 15νθήμερο συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα, διαπράττοντας κλοπές σε σπίτια, αποθήκες, καταστήματα καθώς και οχημάτων σε περιοχές των Δήμων Βέλου-Βόχας, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων Κορινθίας. Ειδικότερα, είχαν διαπράξει:

  • τρεις διαρρήξεις σε δύο σπίτια και ένα κατάστημα απ' όπου αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρικές συσκευές
  • τρεις απόπειρες κλοπών σε σπίτια και αποθήκη
  • πέντε κλοπές οχημάτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτου, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά