Logo

Θεσσαλονίκη: Αναζητούνται 32χρονος ντελιβεράς και τρεις συνεργοί του για τη δολοφονία ιδιοκτήτη ψητοπωλείου



 
 

Τέσσερα άτομα αναζητεί η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Βασ. Όλγας.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αργά το βράδυ του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου είχε μεταφερθεί βαρά τραυματισμένος από την επίθεση που είχε δεχθεί.

Πληροφορίες ανφέρουν ότι το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο στήθος. 

Σύμφωνα με την αστυνομία ένα από τα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση είναι ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος είναι ντελιβεράς, ο οποίος είχε απολυθεί πριν από δύο εβδομάδες, ο οποίος πήγε το Σάββατο το βράδυ στο κατάστημα του 45χρονου μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του.

Ο ένας εκ των τριών συνεργών φέρεται να ήταν, επίσης, πρώην υπάλληλος του θύματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είναι είναι πατέρας ενός παιδιού. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή  η Ελληνική Αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό αναφέρονται τα εξής:

Απογευματινές ώρες χθες (22-02-2020), σε κατάστημα – ψητοπωλείο στο κέντρο της πόλης 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, με 3 ακόμη συνεργούς του, με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισαν θανάσιμα τον 45χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά