Logo

Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν διαρρήκτες που είχαν κρυφτεί σε ντουλάπα και κρεβάτι [φωτο]



 
 

Η διάρρηξη της αποθήκης σπιτιού που είχαν διαρρήξει έδωσε χρόνο στην κινητοποίηση της Αστυνομίας για να συλληφθούν επ' αυτοφώρω τρεις διαρρήκτες στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς 23 και 24 ετών που διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Η δράση τους τερματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής κατά την τελευταία διάρρηξη σε διώροφη κατοικία στην Ηλιούπολη.

Αρχικά παραβίασαν την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας διαμερίσματος. Μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια.

Όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Στη συνέχεια με την ίδια μέθοδο, μπήκαν στην ισόγεια αποθήκη του σπιτιού. Όμως εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι είχαν ήδη φτάσει στο σπίτι.

Κρύφτηκαν σε ντουλάπα και κρεβάτι

Οι διαρρήκτες προσπάθησαν να διαφύγουν τη σύλληψη κρυμμένοι μέσα σε ντουλάπα και κάτω από κρεβάτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, πλαστική κάρτα, γάντια μιας χρήσης, ζευγάρι κάλτσες, μαντήλι προσώπου καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στην κατοχή τους

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά