Logo

Ελ. Βενιζέλος: Μπλόκο σε "μαϊμού" ομάδα χάντμπολ [φωτο]



 
 

Συνολικά 12 αλλοδαποί μετανάστες που εμφανίζονταν ως ομάδα χάντμπολ, σταμάτησαν αστυνομικοί στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Οι 12 μετανάστες παρουσιάστηκαν χθες, Παρασκευή, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία και φέροντας όμοια αθλητικά σακίδια, ώστε να προσομοιάζουν σε ομάδα χειροσφαίρισης και να εξαπατήσουν τους αστυνομικούς.

Όπως είπαν, ήταν ομάδα από την Βουλγαρία και θα ταξίδευαν με αεροσκάφος στη Βιένη για να παίξουν με ομάδα χάντμπολ της Αυστρίας.

Όμως σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να εξέλθουν παράνομα από την Ελλάδα.

Σε έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων διαπιστώθηκε, εξάλλου, ότι τα 11 ήταν πλαστά, ενώ το 12ο ήταν γνήσιο αλλά ανήκε σε άλλο πρόσωπο. 

Στα 11 πλαστά διαβατήρια είχαν αντικαταστήσει τη σελίδα προσωπικών δεδομένων με άλλη πλαστή εξ υπαρχής με τη φωτογραφία τους. Το δωδέκατο γνήσιο διαβατήριο είχε εκδοθεί υπέρ άλλου προσώπου.

Στους αστυνομικούς υποστήριξαν πως είναι Σύροι πρόσφυγες, αλλά δεν είχαν μαζί τους ταξιδιωτικά έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητα τους.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Δείτε την "ομάδα χάντμπολ" όπως εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά