Logo

Συλλήψεις για τον εμπρησμό στο ξενοδοχείο στη Συγγρού



 
 

Δύο φυσικοί και δύο ηθικοί αυτουργοί του εμπρησμού σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού που προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ατόμων, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Ο εμπρησμός είχε γίνει στις 5 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace με αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την εκκένωση του κτιρίου που είχαν τυλίξει πυκνοί καπνοί. Από τον εμπρησμό είχαν προκληθεί σωματικές βλάβες σε τρία άτομα, με σοβαρότερη την κατάσταση αλλοδαπής γυναίκας, η οποία εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αττικής, όπου διασωληνώθηκε και παρέμεινε νοσηλευόμενη για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, οι οποίοι αξιοποίησαν συνδυαστικά στοιχεία και πειστήρια και τα εργαστηριακά αποτελέσματα ερευνών για την φωτιά στο ξενοδοχείο.

Όπως προέκυψε, στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά τέσσερα άτομα, δυο αλλοδαποί ως φυσικοί αυτουργοί, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα, Πέμπτη, με εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου Ανακριτή και δυο ημεδαποί, ως ηθικοί αυτουργοί του εμπρησμού και της προκληθείσας φθοράς στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά