Logo

Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά: Η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών όπλισε το χέρι του αστυνομικού [φωτο]



 
 

Πίσω από τη διπλή δολοφονία την Τετάρτη στο υπαίθριο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κηφισιά, με δράστη έναν αστυνομικό που υπηρετεί στην Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής και θύματα την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη και συνάδελφό της, κρύβονταν οι συνεχείς  καβγάδες του ζευγαριού για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών  του.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας αναφορικά με τη σχέση του δράστη με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Συγκεκριμένα,  το  ζευγάρι είχε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών και 5 ετών αντίστοιχα και από τότε που αποφάσισε να χωρίσει οι καυγάδες ήταν συνεχείς μεταξύ τους. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 18.35 της Τετάρτξης. 

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν πεσμένες στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις τους την εν διαστάσει σύζυγο του αστυνομικού και την φίλη της η οποία επίσης ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. 

Μετά την πράξη του, ο δράστης έφυγε από το σημείο και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη από συναδέλφους του.

Σε ανακριτή παραπέμφθηκε ο αστυνομικός

Ο 35χρονος αστυνομικός προσήχθη την Πέμπτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και  οπλοχρησία. 

Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγος του είχε πάρει τα ανήλικα παιδιά τους και τα είχε μεταφέρει στη Θήβα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να έχει επαφή μαζί τους, γεγονός που όπλισε το χέρι του

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά