Logo

Ταυτοποιήθηκαν τρεις ως δράστες του εμπρησμού στη δομή «One Happy Family»



 
 

Τρεις άνδρες, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές, φέρονται να ευθύνονται για τον εμπρησμό στο «One Happy Family», τη δομή του Ελβετικού Σταυρού που κάηκε το  βράδυ της 7ης Μαρτίου στη Λέσβο.

Σε βάρος των τριών ατόμων - δύο αλλοδαπών και ενός Έλληνα αλλοδαπής καταγωγής - σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή στον εμπρησμό ακόμη ενός ατόμου. 

Για την υπόθεση η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

"Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση εμπρησμού δομής εξυπηρέτησης αλλοδαπών, που έλαβε χώρα την 7η Μαρτίου στη Λέσβο.

Ταυτοποιήθηκαν, για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση (3) άτομα - δύο αλλοδαποί και ημεδαπός αλλοδαπής καταγωγής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικούπροέκυψε ότι, τα ταυτοποιηθέντα άτομα δρώντας από κοινού, προξένησαν πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις της προαναφερόμενης δομής, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου στην υπόθεση".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-3-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά