Logo

Κρήτη: Συνελήφθη 40χρονος για το βιασμό νεαρής άστεγης



 
 

Έναν 40χρονο άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή των Χανιων, συνέλαβαν οι διωκτικές αρχές ως δράστη βιασμού με θύμα μία νεαρή άστεγη. 

Οι διωκτικές αρχές άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση μετά από καταγγελία μίας 28χρονης άστεγης ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 40χρονο άνδρα.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η 28χρονη εξιστόρησε στους αστυνομικούς τις  φρικιαστικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης 25ης Μαρτίου στα Χανιά,

Η 28χρονη που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί στην πόλη των Χανίων, ενώ δεν έχει μόνιμο τόπο κατοικίας, έχει καταγωγή από τη Γεωργία και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τα ξημερώματα της Τετάρτης έπεσε θύμα βιασμού από τον εν λόγω 40χρονο στην περιοχή των Δικαστηρίων.

Το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε περί τη 1 τα ξημερώματα, όπου η 28χρονη φαίνεται πως έπεσε θύμα του 40χρονου που την βίασε, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχει  παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση στην 28χρονη, ώστε να επιβεβαιωθούν και επίσημα τα όσα καταγγέλλει η ίδια σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά