Logo

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές που μετέφεραν 16 μετανάστες με βάρκα και όχημα [φωτο]



 
 

Ενώ την ίδια ώρα οι συνοριοφύλακες και αστυνομικοί δίνουν μάχες στον Έβρο για την αποτροπή εισόδου χιλιάδων μεταναστών, τέσσερις διακινητές προσπάθησαν να μεταφέρουν από την Τουρκία στην Ελλάδα 16 μετανάστες αλλά και 821 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης στην παρέβρια περιοχή Ψαθάδων Έβρου δύο δράστες καθώς μετέφεραν επτά μετανάστες, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο ένας διακινητής μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα και τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 821 γραμμαρίων.

Σε δεύτερο έλεγχο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών σταμάτησαν για έλεγχο οδηγό αυτοκινήτου. Όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε  και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς.
Το αυτοκίνητο έφτασε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου πραγματοποίησε φθορές σε αντικείμενα και τελικά αφού προσέκρουσε σε παρτέρι ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός – διακινητής μαζί με τον συνοδηγό-συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί. 'Ομως συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, αν και αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν εννέα μετανάστες.
Ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά