Logo

"Καμπάνες" 150 ευρώ σε κλέφτες, βοσκό, ναρκεμπόρους και ...μάνα που έκρυψε το παιδί της στο πορτ παγκάζ



 
 

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα για την πάταξη των άσκοπων μετακινήσεων πολιτών εν μέσω του περιορισμού της κυκλοφορίας ως μέτρου αποτροπής της διάδοσης του κοροναϊού.

Χθες, μέσα σε μόλις εννέα ώρες, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί βεβαίωσαν σε όλη την χώρα συνολικά 541 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις.

"Κορυφή του παγόβουνου" αποτέλεσε το πρόστιμο σε μητέρα που είχε κρύψει την εξάχρονη κόρη της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της!

Η 53χρονη νόμιζε πως μπορούσε να μεταφέρει μόνο ένα άτομο, τον 10χρονο γιο της και για το λόγο αυτό έκρυψε την εξάχρονη κόρη της στο πορτ μπαγκάζ. Όμως έγινε αντιληπτή από περαστικό που ειδοποίησε την Αστυνομία. Η γυναίκα που αγνοούσε πως μπορούσε να μεταφέρει και τα δύο παιδιά με το αμάξι της, τώρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου...

Πρόστιμο 150 ευρώ επιβλήθηκε και σε δύο άτομα που συνελήφθησαν να κλέβουν καλώδια της ΔΕΗ στην περιοχή της Σίνδου. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω για την κλοπή, ενώ δεν παρέλειψαν να τους επιβάλουν και το πρόστιμο των 150 ευρώ για την ...άσκοπη κυκλοφορία.

"Καμπάνες" έπεσαν, επίσης, σε πολίτη στην Αγιά της Λάρισας ο οποίος συμπλήρωσε ιδιοχείρως δήλωση με αιτιολογία «πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα», αλλά και κτηνοτρόφο που έγραψε «πηγαίνω στα κατσίκια».

Στην Κέρκυρα, νεαρό ζευγάρι πήγε στην Ηγουμενίτσα, απ' όπου επέστρεψε αυθημερόν. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τους σταμάτησε και βρήκαν 80 γραμμάρια ηρωίνης στα απόκρυφα της γυναίκας. Και στους δύο επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 150 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά