Logo

Άμφισσα: Βιαιοπράγησε κατά αστυνομικών που έκαναν έλεγχο για τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας



 
 

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε έναν 45χρονο "πρωταγωνιστή" ενός απίστευτου περιστατικού που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Άμφισσας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου πλήρωμα περιπολικού  του τμήματος Άμφισσας είχε στήσει μπλόκο και έκανε ελέγχους στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας πολιτών για την αποτροπή της διασποράς του κοροναϊού. 

Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον 45χρονο και του ζήτησαν το σχετικό έγγραφο για την κατ' εξαίρεση μετακίνηση πολιτών και την ταυτότητά του. Ο άνδρας τότε φέρεται να βγήκε ως μαινόμενος ταύρος από το αυτοκίνητό του και άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος δεν αρκέστηκε στις βρισιές, αλλά επιπλέον απείλησε τους αστυνομικούς, τους κλώτσαγε και τους χτύπαγε με χέρια και με πόδια όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο να βεβαιώσουν σε βάρος του πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 45χρονου για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ παράλληλα του επέβαλαν και το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ.  

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-3-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά