Logo

Εξαρθρώθηκε πενταμελής σπείρα ανηλίκων στη Μεσσηνία



 
 

Ένας ανήλικος συνελήφθη ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερις ανήλικοι που διέπρατταν κλοπές σε καταστήματα στη Μεσσηνία.

Ο ανήλικος συνελήφθη χθες, Τρίτη, στην Καλαμάτα για συμμετοχή σε οκτώ διαρρήξεις και απόπειρες κλοπών. Επίσης, συνελήφθησαν μία 60χρονη και ένας 36χρονος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερις ανήλικοι που συμμετείχαν στη σπείρα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας διαπίστωσαν πως η συμμορία των πέντε ανηλίκων εμπλέκονται από τις 8 μέχρι τις  29 Μαρτίου .3.2020, σε τρεις περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε καταστήματα, δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών (από τις οποίες η μία βρέθηκε) και μία κλοπή σε όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε κλαπεί από σπίτι στις 29-9-2017 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη και άλλων αδικημάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά