Logo

Άσκοπες μετακινήσεις: Πρόστιμα για ...σεξ και μεταφορά μεταναστών



 
 

Οι αυξημένοι έλεγχοι των αστυνομικών για άσκοπες μετακινήσεις εν μέσω της επιδημίας του κοροναϊού, οδήγησαν στην αποκάλυψη ερωτικού ζευγαριού στα Χανιά, αλλά και διακινητών μεταναστών στις Σέρρες.

Οι αστυνομικοί έπιασαν επ' αυτοφώρω ζευγάρι που επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Χανίων.

Το ζευγάρι είχε στείλει sms για «προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης». Όμως δεν έπεισαν τους αστυνομικούς που τους επέβαλαν το πρόστιμο των 150 ευρώ στον καθένα.

Εξάλλου, οι εκτεταμένοι έλεγχοι στις Σέρρες οδήγησαν στη σύλληψη διακινητών μεταναστών.

Ως γνωστόν, απαγορεύεται η διακίνηση με όχημα άνω των δύο ατόμων. Όμως τέσσερις Πακιστανοί αψήφησαν την απαγόρευση και επέβαιναν σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο έλεγχος από τους άνδρες της ΟΠΚΕ ήταν  μονόδρομος. Οι αλλοδαποί όχι μόνο είχαν παραβιάσει την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά διαπιστώθηκε πως ταξίδευαν χωρίς τα προβλεπόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα...

Έτσι εκτός από το πρόστιμο των 150 ευρώ που επιβλήθηκε στον καθένα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για την παράνομη διακίνηση μεταναστών. Το όχημα που χρησιμοποίησαν για την παράνομη μεταφορά των μεταναστών, κατασχέθηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά