Logo

Στο Νοσοκομείο Παίδων 7χρονη που τραυματίστηκε στο πόδι από σφαίρα - Συνελήφθη ο πατέρας της



 
 

Μία 7χρονη από την περιοχή των Λιοσίων διακομίστηκε το Σάββατο στο Νοσοκομείο Παίδων τραυματισμένη στο πόδι από σφαίρα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ο παππούς του παιδιού υποστήριξε ότι η εγγονή του παίζοντας μαζί με τον 5χρονο αδελφό της βρήκαν στο δρόμο ένα μπρελόκ - όπλο το οποία σε κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε τραυματίζονας το κοριτσάκι στο πόδι.

Οι γονείς αφού μετέφεραν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο εξαφανίστηκαν. 

Τελικά το βράδυ της Κυριακής έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο πατέρας που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος των γονέων οι αστυνομικές αρχές. 

Σημειώνεται, ότι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Είδα κάτω από το κρεβάτι του  μπαμπά ένα μπρελόκ

Το κοριτσάκι, ανέφερε στους αστυνομικούς την εκδοχή που παρουσίασε ο παππούς της. Ωστόσο το 5χρονο αδελφάκι της ισχυρίστηκε ότι το μπρελόκ- όπλο ανήκει στον μπαμπά τους και δεν το βρήκαν στο δρόμο. 

Το αγοράκι φέρεται να είπε πως ο πατέρας του  κοιμόταν με ένα όπλο - μπρελόκ, που παίρνει δύο σφαίρες.  κάτω από το κρεβάτι του, Χαρακτηριστικά ο μικρός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ήμασταν στο σπίτι με τη Σοφία και παίζαμε. Ο μπαμπάς κοιμόταν στο δωμάτιο του και η μαμά ήταν σε άλλο δωμάτιο. Είδα κάτω από το κρεβάτι του μπαμπά ένα μπρελόκ. Το πήρα,πάτησα ένα κουμπί και η Σοφία πόνεσε και έβγαλε αίμα στο πόδι της. Εμένα με πόνεσε το δάκτυλο μου. Ο μπαμπάς ξύπνησε και με τη μαμά έβαλαν γάζα στο πόδι της Σοφίας».

Μετά από τη μαρτυρία του μικρού αγοριού οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν από που προμηθεύτηκε ο πατέρας το πιστόλι μπρελόκ και για ποιο λόγο το είχε κάτω από το κρεβάτι του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά