Logo

Αθήνα: Μετακινούνταν νομίμως αλλά ήταν... ντήλερ ναρκωτικών



 
 

Πάνω από ένα κιλό χασίς είχε στην κατοχή του αλλοδαπός που συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ο αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών και υπήκοος Μπαγκλαντές, δεν είχε παραβιάσει τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν ληφθεί για την αποτροπή της διάδοσης του κοροναϊού, καθώς είχε μαζί του χειρόγραφο σημείωμα για κατ' εξαίρεση μετακίνηση σε εν λειτουργία κατάστημα για την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης.

Ωστόσο αντί για αγαθά πρώτης ανάγκης φαίνεται πως προμηθεύτηκε ακατέργαστη κάνναβη σε συσκευασίες προκειμένου να την πουλήσει σε στέκια τοξικομανών 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Για την υπόθεση η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Στο πλαίσιο σταθερού προγράμματος δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, χθες (13-4-2020) το μεσημέρι, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., αλλοδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατελήφθη, στο κέντρο της Αθήνας να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης, (474) συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (1.136,8) γραμμαρίων, έτοιμες προς διακίνηση.

Επίσης κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι, ζυγαριά ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά