Logo

Έρευνα για την επίθεση αστυνομικών σε πολίτη στο κέντρο της Αθήνας



 
 

Έρευνα διατάχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση που δέχθηκε δικυκλιστής από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος πολίτη το μεσημέρι της Δευτέρας, κατέγραψε το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης ό οποίος ανήρτησε βίντεο με την επίθεση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές φέρονται, αφού πέρασε με κόκκινο το αυτοκίνητο επισήμου το οποίο συνόδευαν, να βιαιοπράγησαν εναντίον δικυκλιστή ο οποίος εκείνη την ώρα περνούσε κανονικά από την οδό Ξενίας στην Αθήνα.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας από ενημερωτικά site και στα social media, διατάχθηκε έρευνα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

'Οπως ανακοινώθηκε, η έρευνα ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας".

Δείτε το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε την παρέμβαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά