Logo

Σύλληψη δύο σεσημασμένων ληστών στις Σέρρες



 
 

Δύο σεσημασμένοι ληστές εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις Σέρρες μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας.

Οι αστυνομικοί είχαν εξακριβώσει τη συμμετοχή τους σε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία των συνεργών τους.

Για τον ένα συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία στις 25 Απριλίου 2020. Μαζί με συνεργούς του, αφαίρεσαν με τη χρήση βίας σε βάρος ενός ατόμου, ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Επίσης προχθές, Δευτέρα, ακινητοποίησαν με την χρήση βίας έναν άνδρα και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία συνολικά πέντε συνεργών του στις δύο ληστείες.

Ο δεύτερος δράστης συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και τρία εντάλματα βίαιης προσαγωγής, για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και απείθεια.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, είχαν συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρείς συνεργοί του και είχαν εξιχνιασθεί συνολικά 25 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών οικιών, καταστημάτων και οχημάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-4-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά