Logo

Συνελήφθησαν ληστές με κουκούλες και μάσκες προστασίας στην Πάτρα



 
 

Δύο άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από ληστεία περιπτέρου στην Πάτρα.

Φορώντας κουκούλα και με την απειλή πιστολιού ο ένας άντρας αφαίρεσε από τον υπάλληλο του περιπτέρου το ποσό των 115 ευρώ και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο που τον περίμεναν οι συνεργοί του.

Ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι εντόπισαν το όχημα με τους τρεις δράστες και τους συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 51 ευρώ, ένα πιστόλι - απομίμηση και γάντια.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο ημεδαποί άνδρες είχαν διαπράξει, στην Πάτρα, ακόμη δυο ληστείες.

Η μία ληστεία έγινε το βράδυ της 9ης Απριλίου σε καφετέρια, ακολουθώντας την ίδια μεθοδολογία. Ο ένας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.
Η δεύτερη ληστεία έγινε τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου. Ο ίδιος άνδρας φορώντας κουκούλα και μάσκα προστασίας πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ .

Κατά την τέλεση των ληστειών, ο συνεργός του τον περίμενε με το αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση για να διαφύγουν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά