Logo

Λακωνία: Τρεις συλλήψεις για 8 διαρρήξεις σπιτιών



 
 

Τρεις διαρρήκτες που είχαν συμμετοχή σε οκτώ διαρρήξεις και απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Λακωνίας, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Πρόκειται για τρεις νεαρούς 27, 26 και 18 ετών που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στη Σπάρτη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ, λίγο μετά την τελευταία απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι.

Έγιναν αντιληπτοί από γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, για να ακολουθήσει η σύλληψη τους.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ακολούθησε, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 14 Απριλίου μέχρι την περασμένη Πέμπτη είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις διαρρήξεις και τέσσερις απόπειρες κλοπών, σε σπίτια.

Λεία τους ήταν κυνηγετικό όπλο, χρυσαφικά, ρολόγια χειρός, ηλεκτρονικές συσκευές, ποδήλατο, χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

Επίσης, προέκυψε πως σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ανηλίκων Σπάρτης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία, κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά