Logo

Αυτός είναι ο Αλβανός διαρρήκτης - "διανομέας" φυλλαδίων για τον κοροναϊό [φωτο]



 
 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 31χρονου Αλβανού κακοποιού που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσποιούμενος το διανομέα φυλλαδίων για τον κοροναϊό.

Πρόκειται για τον (επ) BEQIR (ον) MARTIN του ALBERT και της MIMOZA , γεν. 25-1-1989 στην Αλβανία.

Ο κατηγορούμενος που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθη στις 28-4-2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες του Αλβανού διαρρήκτη

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ήδη εξιχνιάστηκαν 22 περιπτώσεις κλοπών.

Κινούνταν κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες με αυτοκίνητο, στοχοποιούσαν οικίες και παραβιάζοντας με διαρρηκτικά εργαλεία σημεία εισόδου τους, αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας.

Για να προσεγγίζουν, χωρίς να κινούν υποψίες, προσποιούνταν τους διανομείς διαφόρων ειδών φυλλαδίων που έφεραν, όπως ενημέρωσης για τον κοροναϊό Covid -19 ή διαφημιστικών σούπερ μάρκετ.

Στην κατοχή του, καθώς και εντός του αυτοκινήτου του και της οικία του, είχαν βρεθεί και κατασχεθεί πλήθος φυλλαδίων, κοσμήματα, πορτοφόλια, κινητό τηλέφωνο, διαρρηκτικό εργαλείο και χρηματικό ποσό. Κατασχέθηκε επίσης το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την εγκληματική τους δράση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 1-7-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2020 από directNEWS.gr

 

 


Τελευταία Αστυνομικά