Logo

Αυτός είναι ο 27χρονος παιδεραστής στον Πειραιά [φωτο]



 
 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα, Τρίτη, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 27χρονου φερόμενου ως παιδεραστή στον Πειραιά.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Στογιάννο του Κωνσταντίνου και της Ρόζας - Ερμίνιας, γεννηθέντα την 12-10-1993 στον Πειραιά, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή 3 Μαϊου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε φωτογραφίες του κατηγορούμενου

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 11-11-2020.

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος ανηλίκων.

Οι πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε για τη δράση του, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-5-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά