Logo

Αιτωλοακαρνανία: Δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς από συνδικαλιστή αστυνομικό - Τι υποστηρίζει ο ίδιος



 
 

Κάτοικος της ορεινής αγροτικής περιοχής Δρυμώνας του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, άκουσε πυροβολισμούς και είδε όχημα με το οποίο αποχώρησαν από την περιοχή δύο άνδρες, την παρουσία των οποίων έκρινε ύποπτη.

Με την υπόνοια του ενδεχόμενου διάπραξης έκνομης ενέργειας, κατήγγειλε το περιστατικό, για «άσκοπα πυρά» στους Αστυνομικούς, ενώ παρέδωσε και τους έξι κάλυκες όπλου τους οποίους εντόπισε στην αγροτική περιοχή, δίπλα σε υπαίθρια βρύση.

Από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, προέκυψαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Καθώς πρόκειται για Αστυνομικό συνδικαλιστή Ένωσης της Αττικής, με καταγωγή απο το Θερμο, αναζητήθηκε και ύστερα από επικοινωνία, ενημερώθηκε για την καταγγελία σε βάρος τους, και κλήθηκε σε παροχή εξηγήσεων για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο Αστυνομικός συνδικαλιστής, δήλωσε πρόθεση να καταθέσει άμεσα για το περιστατικό.

Ο Αστυνομικός  συνδικαλιστής,  φέρεται να υποστηρίζει  ότι βρέθηκε στο πατρικό του στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, και με τον αδελφό του, ανέβηκαν (10/05) στην ορεινή αγροτική περιοχή του Δρυμώνα. Όταν προσέγγισαν στην υπαίθρια βρύση, δέχθηκαν επίθεση από δύο τσοπανόσκυλα, από παρακείμενο χειμάδι κτηνοτρόφου της περιοχής. Με το υπηρεσιακό του όπλο ο Αστυνομικός ενήργησε πυρά στον κορμό ενός αγριόβαττου, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εποστρακισμού βολίδας και τραυματισμού από τα πυρά του, με πρόθεση να εκφοβίσει τα δύο τσοπανόσκυλα και να αποφύγει την επίθεση σε βάρος τους, ενώ παράλληλα οι δύο άνδρες, επιβιβάστηκαν στο όχημα του Αστυνομικού και αποχώρησαν από την περιοχή. Ήταν η στιγμή που η απομάκρυνσή τους, έγινε αντιληπτή από κάτοικο – και συγγενή τους- ο οποίος προχώρησε στην καταγγελία για το περιστατικό.

Για το περιστατικό έχει σχηματισθεί δικογραφία .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-5-2020 από directNEWS.gr πηγή: nantiareport.gr


Τελευταία Αστυνομικά